Vullingen

 

Basis

De basis van de taart wordt gemaakt van biscuit of cake.

Het verschil tussen cake en biscuit is dat cake gemaakt wordt met boter en biscuit zonder.

Doordat biscuit zonder boter gemaakt wordt is het lekker luchtig.

 

In biscuit en cake zijn verschillende smaken mogelijk:

Naturel

Chocolade

Aardbeien

 

Vullingen

In iedere taart kunnen 2 lagen  vullingen.

Hieronder enkele voorbeelden, mocht je zelf nog een smaak suggestie hebben neem dan gerust contact met mij op.

Botercrème Naturel

Botercrème Aardbeien.

Botercrème Abrikoos.

Botercrème Amaretto.

Botercrème Ananas.

Botercrème Banaan

Botercrème Bosvruchten.

Botercrème Braam.

Botercrème Citroen.

Botercrème Druiven.

Botercrème Framboos

Botercrème Appel.

Botercrème kaneel.

Botercrème Kers.

Botercrème Kiwi.

Botercrème Kokos.

Botercrème Manderijn

Botercrème Mango

Botercrème Meloen.

Botercrème Passievrucht.

Botercrème Peer.

Botercrème Sinaasappel.

Botercrème Vanille.

Botercrème Walnoot.

Botercrème met chocoladepasta.

 

Chocoladepasta wit.

Chocoladepasta melk.

Alle soorten jam.

Alle Vlaaivullingen

 

Extra mogelijkheden:

Gecrunchte koekjes bijvoorbeeld stroopwafel.

Vers fruit.